Поезит

   У уторак 21.марта 2023.године, одржан је седми по реду Поезит - поетски сусрет ученика и професора школе Техноарт. Март је месец посвећен слављењу лепоте српског језика, а 21.март као први дан пролећа уједно је и светски дан поезије. Ученици другог и четвртог разреда представили су своје стваралаштво, у чему су их подржали и придружили им се и професори Наталија Анђелић, Александар Стевановић и Мирјана Штрбац.

ОПШИРНИЈЕ

Мали Пјер 2023

На управо завршеном 29. по реду конкурсу за дечију карикатуру "Мали Пјер" ученици  школе "Техноарт Београд", смера фирмописац-калиграф, освојили су девет од петнаест награда у својој старосној групи.

По отварању изложбе награђених радова, дипломе и пригодне поклоне најбољима уручила је заменица председника општине Звездара - Драгана Ђурић.

ОПШИРНИЈЕ

Свети Сава

У петак 27.01.2023. године, у холу школе свечано је обележена школска слава Свети Сава. У програму који је осмислила и припремила Мирјана Штрбац, проф.српског језика и књижевности, учествовали су ученици четвртог и другог разреда. Програм је отворен Светосавском химном и пригодном беседом, ученици су говорили стихове Братислава Милановића и текстове Бране Црнчевића. Емилија Чанаћевић је певала традиционалну песму са Kосова и Метохије; Ана Вуковић уз пратњу гитаре певала песму Владе Дивљана, а Kатарина Маричић говорила своју поезију.

ОПШИРНИЈЕ

Hовогодишњa приредба

   Поводом прославе Нове године дана 28.12.2022. у фискултурној сали ученици наше школе су заједно са својим професоркама српског језика и књижевности, Наталијом Анђелић и Марином Симеуновић организовали приредбу под називом “Гужва код Деда Мраза”.

ОПШИРНИЈЕ

Мајо поносни смо на тебе!

   Наша Маја Минић, ученица IV8 , смер фирмописац-калиграф, пре свега је талентована и амбициозна,  увек ведра и насмејана девојка. Може се похвалити беспрекорним школским успех и још бољим васпитањем и понашањем.
 
   У току школовања освојила је прегршт награда, а од почетка школске године на два конкурса постигла је брилијанте резултате.
 
   На конкурсу „Фантазија ума“ својом адаптацијом датог сценарија у стрип, којег је написао Урош Петровић, освојила је прво место.

ОПШИРНИЈЕ