Осликавање вртића "Мали суцокрети"

   Захваљујући упорности Милице Јовчић из државног вртића "Мали суцокрети" ученици II9 (фирмописци и грнчари) су у петак 8.9.2023. имали прилику да реализују велики зидни мурал у Вишњичкој бањи.

   Израда мурала је протекла у радости и весељу!
ОПШИРНИЈЕ

ИЗВЕШТАЈ О ЗВЕЗДАРИЈАДИ ШКОЛСКЕ 2022/2023. ГОДИНЕ

   „У скривници језика је тајна опстанка и спаса“. У низу година и школска 2022/2023. изнедрила је наше таленте. Просторије Библиотеке „Бранко Миљковић“ 5.9.2023. одзвониле су поезијом Јане Вељковић и прозним редовима Катарине Мандић. Јана је освојила прву награду за поетско стваралаштво, Катарина трећу награду запрозно остварење. Пријатна атмосфера вечери у холу Библиотеке оплемењена је и Јаниним песмама „Колаж“ и „Жонглер“, Катарининим „Звезданим причама“. И овога пута наши ученици посведочили су да је реч моћно средство. Оливера Петровић, професор српског језика и ментор, препознала је и представила и ове године два нова „чаробна свица“.

Маја Минић

   Данас је одељењски старешина Борис Богдановић уручио диплому - захвалницу матуранткињи са смера фирмописац - калиграф, Маји Минић, која је у протекле четири године освојила највише награда и конкурса од настанка школе "Техноарт Београд".

   Том приликом је колегиница Ана Мрђетко Маји уручила и новчани поклон који су прикупили запослени школе. 

   Убеђени смо да ће Маја, где год да је живот однесе, наставити да ређа одличне резултате.

   Хвала Мајо за претходне четири године :)

16.06.2023.

Поезит

   У уторак 21.марта 2023.године, одржан је седми по реду Поезит - поетски сусрет ученика и професора школе Техноарт. Март је месец посвећен слављењу лепоте српског језика, а 21.март као први дан пролећа уједно је и светски дан поезије. Ученици другог и четвртог разреда представили су своје стваралаштво, у чему су их подржали и придружили им се и професори Наталија Анђелић, Александар Стевановић и Мирјана Штрбац.

ОПШИРНИЈЕ